Det er ikke til at komme udenom, at han har formået at imponere langt de fleste, efter at være skiftet fra Lyon til Fulham på en lejeaftale. Faktisk har danske Joachim Andersen imponeret i et sådant omfang, at han fik anførerbindet allerede i efteråret.

LÆS OGSÅ: Solskjær om United-talent: Han er tæt på en startplads

Ydermere har han også formået at imponere i et sådant omfang, at der nu er flere europæiske topklubber, der er på jagt efter den danske midterforsvarers underskrift til sommer.

Hvis man skal tro på Mike McGrath, der er journalist hos mediet The Telegraph, er Manchester United en af de klubber, der holder øje med Fulham-anføreren. Han skriver desuden også, at de har ham på ønskelisten forud for sommerens transfervindue.

Derudover tilføjer han da også, at både Leicester og Tottenham også er blandt de klubber, der holder øje med ham. McGrath skiver også, at en unavngiven Premier League-klub allerede har rette en ‘seriøs’ henvendelse til Lyon, hvor de efterspørger detaljer om et køb. Efter sigende kan Joachim Andersen købes for cirka 215 mio. danske kroner.

LÆS OGSÅ: Første rigtige billeder lækket: Her er Manchester United nye 2021/22-trøjer

Det hævdes desuden, at den danske forsvarer også var i søgelyset hos Manchester United tilbage i 2019. Dengang spillede han stadig for Sampdoria, inden han blev hentet til franske Lyon.