FC Barcelona er i fuld gang med at rydde op i sin trup. En af de spillere, de gerne vil af med denne sommer, er Martin Braithwaite.

Til trods for, at det bør være muligt at finde en klub, der er klar til at købe den danske angriber, har det vist sig at være svært at skille sig af med ham.

– LÆS OGSÅ: Manchester United med nyt bud på Frenkie de Jong

Det skyldes, at han har gjort det klart, at han ikke har nogen interesse i at forlade Barcelona denne sommer. I stedet vil han blive i den spanske klub, hvor han vil kæmpe for at få spilletid.

Til trods for, at der altid har været en stor beundring af Braithwaites arbejdsmoral i Barcelona, er det ikke nok. Xavi har nemlig gjort det klart, at der ikke er nogen chance for, at han får spilletid.

Som følge af dette, er Barcelona angiveligt begyndt at gøre sig tanker om at ophæve hans kontrakt, hvis ikke han selv er villig til at forlade Camp Nou denne sommer.

Sådan lyder det fra den anerkendte journalist Gerard Romero.

Det er dog ikke blot Braithwaite, der står i denne situation. Barcelona skulle nemlig også være klar til ophæve deres kontrakter med både Miralem Pjanic, Clement Lenglet og Samuel Umtiti.

– LÆS OGSÅ: PL-klub klar med stort bud på Lautaro Martinez

Hvis ikke spillerne selv sørger for at finde sig en ny klub denne sommer, kan de derfor risikere at komme til at stå uden klub, da Barcelona i yderste tilfælde vil opsige deres kontrakter.