Lionel Messi og FC Barcelona har opnået ‘total enighed’ om en kontraktforlængelse. Den argentinske stjerne vil få en femårig kontrakt, der sikrer hans fremtid på Camp Nou frem til 2026. På dette tidspunkt vil han være 39 år gammel.

LÆS OGSÅ: Video: Memphis Depay scorer fantastisk mål i venskabskamp

Messi har officielt været fri på markedet siden 30. juni, hvor hans kontrakt udløb. I modsætning til sidste år, hvor han indsendte en transferanmodning, er det forventet, at han underskriver en kontraktforlængelse i nærmeste fremtid.

Allerede i midten af juli skrev flere medier, at Messi havde indgået en aftale med Barcelona, hvori han accepterede en lønnedgang på 50%. Det har han indvilliget i, siden han har forståelse på klubbens økonomiske situation.

Alligevel har den argentinske stjerne dog endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt med Barcelona. Nu skriver spanske Sport dog, at der er opnået ‘total enighed’ mellem spiller og klubber. Derfor forventes det, at hans forlængelse vil blive offentliggjort inden for et par dage.

Barcelona-præsident Joan Laporta er dog stadig nødt til at finde en måde, hvorpå han kan reducere klubbens lønudgifter. Er han ikke i stand til det, vil klubben ikke kunne overholde La Ligas regler om Financial Fair Play. Dermed vil de ikke kunne registrere Messi som spiller.

Sport tilføjer, at Messi fortsat er på ferie på Ibiza, og han ikke vil vende tilbage til træning, før han har underskrevet sin nye kontrakt. Det er selvfølgelig noget, der lægger yderligere pres på klubben.

LÆS OGSÅ: Rygtes til flere klubber: Braithwaite har kun én prioritet

Det betyder nemlig, at Messi ikke vil tilslutte sig Barca-truppen, før de finansielle vanskeligheder er løst. Derfor er det naturligvis også noget, som Joan Laporta og den øvrige ledelse arbejder ihærdigt på at løse.