Ifølge Marcelo Bechler, der er journalist for mediet TNT Sports, er Lionel Messi blevet tilbudt en lukrativ toårig kontrakt af franske Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Medie: Så meget forventes Manchester United at byde på Ousmane Dembélé

Journalisten skriver, at det skulle være et kontrakttilbud, der har placeret dem helt i front i kampen om at skrive kontrakt med den argentinske stjerne, hvis han skulle forlade Barca, når hans kontrakt udløber efter denne sæson.

Hvad enten man selv tror på, at det kan ende med, at han forlader Barca eller ej, er det et faktum, at den argentinske stjerne er i sin ret til at forhandle som fri agent.

Lionel Messi vil uden tvivl have fokus på at vinde La Liga med Barcelona i denne sæson. Alligevel kan det dog ikke afvises, at han og/eller hans repræsentanter også har fokus på, hvad der sker udenfor banen.

Ifølge TNT Sports-journalist Marcelo Bachler, vil forhandlingerne med Messi nu blive mere intense, da han hævder, at PSG har tilbudt ham en lukrativ toårig kontrakt.

Journalisten hævder, at PSG er overbevist om, at ingen anden klub vil være i stand til at give Messi et tilbud, der økonomisk set kan matche det, de har givet ham. Hvorvidt det finansielle aspekt har betydning for Messi eller ej, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Barca-stjerne er ikke interesseret i at forlænge sin kontrakt

Præsidentvalget er afsluttet, og Messi ved, hvilken retning klubben kommer til at udvikle sig i, og hvem, der fører an. Beslutningen om hans fremtid er nu hans.