I lang tid har der været forhandlinger mellem Mohamed Salah og Liverpool, der ønsker at forlænge den 30-årige angribers kontrakt.

Til trods for, at begge parter har et ønske om, at hans fremtid skal være på Anfield, er det endnu ikke lykkedes dem at blive enige om en ny kontrakt.

LÆS OGSÅ: Barca kan købe Koundé til nedsat pris – men de har travlt

Det kan dog vise sig at blive et problem for Liverpool, da hans nuværende kontrakt kun løber frem til næste sommer.

Af denne grund er den engelske klub også nødt til at træffe en beslutning om, hvorvidt de vil sælge ham denne sommer, eller om de derimod vil beholde ham.

Der er intet officielt meldt ud, men nu lyder det fra 90min, at Mohamed Salah har i sinde at blive i Liverpool, men han vil ikke forlænge sin kontrakt.

Derimod skulle han have truffet en beslutning om, at han vil færdiggøre sin kontrakt, der altså løber frem til juni 2023, hvorefter han vil forlade klubben på en fri transfer.

Årsagen til, at de to parter endnu ikke er nået til enighed er, at Mohamed Salah har stillet krav om en ugeløn på 400.000 pund, hvilket Liverpool ikke har ønsket at efterkomme.

LÆS OGSÅ: Tre storklubber kæmper om Marco Asensio

Og nu ser det ud til, at det faktum, at de ikke har ønsket at efterkomme hans økonomiske krav, er årsag til, at han vil væk fra klubben på en fri transfer.