Neymar, der på nuværende tidspunkt spiller for Paris Saint-Germain, er efter sigende klar til at acceptere en lønnedgang, hvis dette kan muliggøre en tilbagevenden til Barca.

LÆS OGSÅ: Barca har besluttet sig i forhold til Riqui Puigs fremtid

Den brasilianske stjerne har i lang tid været kædet sammen med et sensationelt comeback til den catalanske klub. Barca har dog haft svært ved at finansiere skiftet, ligesom det hævdes, at der har været positiv udvikling i hans kontraktforhandlinger med PSG.

Neymar har dog endnu ikke sat sin underskrift på papiret, hvorfor han kun er bundet til PSG frem til sommeren 2022. Angiveligt har den franske storklub givet angriberen til slutningen af denne sæson til at træffe en beslutning.

Ifølge spanske Marca vil Neymar være åben overfor et comeback, hvis ikke han skriver under på en ny aftale med PSG. Desuden skulle han være villig til at gå ned i løn, for at gøre et skifte muligt. I øjeblikket tjener ham 70 mio. euro om året i PSG.

LÆS OGSÅ: Medie: Super League kan koste Barcas forlængelse med Messi

Den tidligere Barca-stjerne har ofte talt om at blive genforenet med Messi, som angiveligt læner mod at forlænge med Barca. Den økonomiske situation i Barca kan dog medføre, at en genforening af de to stjerner ikke bliver mulig.