Det har længe lignet, at Neymar vil gøre alt for at spille sammen med Lionel Messi. Han havde også tidligere i denne sæson forhåbninger om, at man ville kunne lokke Lionel Messi til Paris Saint-Germain, hvilket Neymar da også udtalte sig om.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Han skulle være fast besluttet på at spille med Messi igen, og hvis det ikke bliver i Paris Saint-Germain, så bliver det i FC Barcelona. Og ifølge et tv-program, så er Neymars plan at tage til Barcelona til 2022, hvis man altså ønsker ham i klubben.

Neymar skulle have stoppet forhandlingerne om et kontraktforlængelse med Paris Saint-Germain, da han først ønsker at se tiden an, ligesom han også ønsker at se, hvad Lionel Messi ender med at gøre.

Hvis Messi ender med at blive i Barcelona, så vil Neymar tage en sæson mere i Paris Saint-Germain, hvor hans nuværende kontrakt står til at udløbe i 2022, hvorefter planen skulle være at tage tilbage til Barcelona på en fri transfer.

Det erfarer tv-programmet El Chiringuito.

Neymar skulle have bedt sit bagland om at tage en snak med Joan Laporta, om det er en plan, som Barcelona ville kunne støtte op om. Hvis man får grønt lys fra Laporta, og hvis Messi ender med at blive, kan det meget vel ende med, at Neymar vil være at se i Barcelona-trøjen igen.

LÆS OGSÅ: Rafa Mir om Barca-stjerne: Som at spille mod en mand ekstra

Der er dog meget, der skal falde i hak for, at dette kommer til at ske.