FC Barcelona har hentet Ferran Torres til at styrke offensiven, men de er ikke færdige. De ønsker at hente Morata, men har også udset sig Suarez som alternativ.

Den tidligere Liverpool-spiller blev bedt om at forlade klubben af Josep Maria Bartomeu og daværende manager Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Fiorentinas krav kan umuliggøre Arsenals køb af Vlahovic

I sin første sæson under Diego Simeone i Atletico Madrid, var Luis Suarez med til at sikre dem sølvtøj. Ikke nok med det, så var det også ham, der stod for at score det titelvindende mål.

Suarez’ ophold i Madrid-klubben har dog ikke været helt så positivt siden da. Han er nemlig blevet afløst af Diego Simeone, der foretrækker at bruge Matheus Cunha og Angel Correa i stedet.

Derfor tyder det også på, at Suarez forlader klubben i dette eller næste transfervindue. Der har været rygter om, at han er på vej til MLS, hvor han kan få en kontrakt i Inter Miami.

Derudover har han også været kædet sammen med et skifte til Juventus, men den italienske klub siges at have skiftet deres fokus til PSG’s Mauro Icardi. Nu lyder det dog også, at Barcelona er interesserede i Suarez. Det skriver El Nacional.

Hvad der dog kan forhindre dette er, at Simeone ikke er glad for tanke om at lade Suarez skifte til en direkte rival. Xavi siges at have accepteret, at Suarez vender retur men forhandlingerne kan dog blive lange og vanskelige.

I denne sæson har han fået lov at starte inde i 13 kampe, og har i disse kampe bidraget med syv mål og et enkelt oplæg. Han har i gennemsnit spillet 60 minutter pr. kamp, og har skabt flere store chancer.

LÆS OGSÅ: Opgør mellem Tottenham og Chelsea stoppet: Fan fik brug for akut lægehjælp

Suarez, der snart fylder 35 år, kan derfor virke som en god mulighed for Barcelona. Det vil dog ikke være en langsigtet løsning, da den uruguayansk angriber må siges at være i sin karrieres efterår.