På trods af, at vinterens transfervindue netop er lukket, er der allerede forlydender om, at Manchester United har sendt en forespørgsel afsted til Sporting Lissabon, da de til sommer ønsker at bringe deres midtbanespiller Pedro Goncalves til England.

LÆS OGSÅ: Bruno Fernandes vinder imponerende Premier League-afstemning

Den 22-årige spiller, der har tilbragt to sæsoner på akademiet hos Wolverhampton Wanderers, har klaret sig rigtig godt hos de portugisiske giganter, der i øjeblikket at finde i toppen af tabellen i Primeira Liga.

Det portugisiske medie Record skriver, at Mancheste United-manager Ole Gunnar Solskjær har udvist interesse i den portugisiske playmaker, hvorfor han også er åben over for at tilføje ham til sin trup til sommer, når transfervinduet igen åbner.

Goncalves har på nuværende tidspunkt en kontrakt med Sporting Lissabon, der løber frem til 2024, men det hævdes dog, at der i kontrakten er indskrevet en frikøbsklausul, der lyder på 53 millioner pund, hvilket svarer til ca. 445 millioner danske kroner. Efter sigende skulle dette være en pris, som De Røde Djævle er villige til at betale for ham.

Ifølge det portugisiske medie har Manchester United allerede taget kontakt til Lissabon-klubben i sidste måned, men en handel er dog endnu ikke på plads. Hertil skriver mediet også, at der kan være konkurrence fra andre klubber i Premier League, da Liverpool bl.a. også er interesserede i at hente spilleren til sommer.

LÆS OGSÅ: Officielt: Shkodran Mustafi forlader Arsenal på fri transfer

Goncalves har været en af Sportings klare nøglespillere i deres kamp om at vinde ligatitlen. Han har nemlig bidraget med 12 mål i 13 kampe i ligaen, ligesom han også har bidraget med to oplæg.