En lang række medier har skrevet, at Manchester United i sommerens transfervindue planlægger at skifte ud på målmandsposten. I denne sammenhæng er de blevet sat i forbindelse med en lang række forskellige målmænd.

LÆS OGSÅ: Manchester United-profil forlader landsholdslejr med skade

Det siges, at den norske United-målmand Ole Gunnar Solskjær har i sinde at sælge David De Gea, hvorefter han vil hente en afløser. Er der hold i disse rygter, tyder det derfor ikke på, at Dean Henderson får lov til at overtage rollen som primær målmand i Manchester United fra næste sæson.

Som tidligere angivet, er der allerede flere forskellige målmænd, der er blevet sat i forbindelse med et skifte til De Røde Djævle. Nu skriver mediet L’Equipe, at de angiveligt skulle have udset sig Hugo Lloris som en potentiel signing i sommerens transfervindue.

Den 34-årige Hugo Lloris er i øjeblikket på kontrakt i Tottenham. Hans nuværende kontrakt udløber i sommeren 2022, hvilket er ensbetydende med, at Tottenham skal begynde at tænke salgstanker, hvis de vil maksimere salgsprisen. Han står noteret for hele 363 kampe for Tottenham.

LÆS OGSÅ: Rio Ferdinand roser udlejet United-spiller: “Han kunne spille for ethvert tophold”

Efter sigende skulle det dog ikke blot være De Røde Djævle, der har interesse i at smide Hugo Llorris ind blandt stolperne i målet. Der er nemlig også flere medier, der har skrevet, at han kan være på vej hjem til sit hjemland. Her siges det, at PSG har udvist interesse fra ham.