Manchester City har netop sikret sig Kevin de Bruynes underskrift på en kontraktforlængelse, hvor han såmænd er blevet forgyldet. Manchester City har dog også været blandt de klubber, der skulle have været interesseret i at hente Aston Villa-stjernen Jack Grealish.

LÆS OGSÅ: Frenkie de Jong åbner op om Barcas La Liga-muligheder

Den 25-årige Aston Villa-spiller, som også har gjort sig til på Englands landshold, har været kædet sammen med især Manchester City i den seneste tid, og det kan såmænd meget vel ende med at blive en realitet.

Det mener i hvert fald Football Insider, der skriver, at Grealish skulle have fortalt sine nærmeste, at han godt kunne tænke sig at skifte Aston Villa ud med Manchester City og Etihad Stadium.

Der skal dog heller ikke lægges skjul på, at et køb af Villa-stjernen ikke bliver en billig affærer, da Aston Villa angiveligt ikke ønsker at sælge ham for under 100 millioner pund, svarende til omkring 856 mio. kroner.

Jack Grealish står noteret for at have spillet 23 kampe for Aston Villa i denne sæson, hvor han står noteret for at have scoret syv gange, mens han har lavet 12 assists.

LÆS OGSÅ: Aston Villa-stjerner brød restriktionerne: Fejrede sin fødselsdag

Han har kontrakt med Aston Villa frem til sommeren 2025.