FC Barcelona kan potentielt være nødt til at finde en afløser for veteranen Sergio Busquets til sommer.

Pep Guardiola gør sig overvejelser om at bringe Sergio Busquets til Manchester City til sommer. Det skriver det spanske medie Fichajes.

LÆS OGSÅ: Xavi med skidt nyt om Fati

På trods af hans alder, er Guardiola af den opfattelse, at han kan være brugbar for Cityzens. Den spanske defensive midtbanespiller har kontrakt med Barcelona i 18 måneder endnu.

Guardiola mener, at Busquets kan levere varen i Manchester City, og skulle derfor være villig til at give ham en toårig aftale.

Ifølge Fichajes skulle det i særdeleshed være Busquets store forståelse for positionsspil, der gør ham interessant for Pep Guardiola. Derudover gavner det naturligvis også, at de to har arbejdet sammen tidligere.

Der er flere årsager til, at et skifte til Manchester City kan være en interessant mulighed for Sergio Busquets. Det handler nemlig ikke blot om, at han kan blive genforenet med Guardiola.

Det handler især om, at han bliver en del af City Football Group. Det vil han kunne få gavn af, da han efter to år i England vil have muligheden for at skifte til New York City FC i MLS.

Sidstnævnte kan ende med at gøre det særligt interessant for Busquets. Tidligere har der nemlig været forlydender om, at den spanske midtbanespiller har et ønske om at spille i MLS.

LÆS OGSÅ: Andreas Christensen rygtes til Barca: Her er hans krav

I denne sæson er det blevet til 28 kampe for den 33-årige Busquets. I disse kampe har han bidraget med 1 mål og 1 oplæg.