Christian Eriksen nærmer sig en aftale med Premier League-klubben Brentford. Det hele kan blive underskrevet i weekenden.

29-årige Christian Eriksen blev i december fritstillet af sin kontrakt i Inter. Det skete i kølvandet på, at han fik indopereret en ICD-enhed, der gjorde det umuligt for ham at spille professionel fodbold i Italien.

LÆS OGSÅ: Barcelona-direktør afviste anden PL-signing for at hente Ferran Torres

Siden da har der været et utal af rygter om, hvad fremtiden ville byde på for den danske landsholdsstjerne. Nu ser det ud til, at han snart vender tilbage til Premier League.

Ifølge Daily Mail håber Brentford på at kunne færdiggøre en aftale med den danske midtbanespiller i denne weekend. Derfor vil en officiel offentliggørelse også snart kunne finde sted.

Det britiske medie skriver, at der skulle være tale om en kort kontrakt, der blot løber resten af denne sæson. Eriksen leder nemlig efter en klub, hvor han kan få mulighed for at genstarte sin karriere.

Brentford er meget ivrige efter at nå til enighed med Christian Eriksen, og håber derfor, at de kan få styr på det hele inden mandag. De har nemlig deadline for registrering af nye spillere på mandag.

Formår den engelske klub at få ham registreret inden mandag, vil de kunne bruge ham i deres Premier League-trup. Det er naturligvis det, der er målet for begge parter.

LÆS OGSÅ: Vlahovic nærmer sig skifte: Enighed om personlige vilkår

Det formodes, at Eriksen har i sinde at bruge de seks måneder i Brentford på at skabe interesse om sit navn, så han kan finde sig en ny og større klub i sommerens transfervindue.