Jerome Boateng er i øjeblikket Bayern München-spiller. Det er han dog ikke meget længere. Til sommer udløber hans nuværende kontrakt nemlig, og da han ikke er blevet enig med den tyske klub om en kontraktforlængelse, skal han finde sig et nyt sted at spille fodbold.

LÆS OGSÅ: Liverpool vil stjæle transfermål for næsen af FC Barcelona

Meget ser ud til, at han allerede har fundet sig en ny klub, da han ifølge det spanske medie Todofichajes skifter Bayern München ud med Chelsea til sommer. Det vil sige, at den tidligere Manchester City-spiller vender retur til Premier League, men denne gang for London-klubben Chelsea.

Det spanske medie Todofichajes skriver, at parterne er blevet enige om en aftale, der løber fra sommeren 2021, hvor den 32-årige spillers kontrakt med de tyske mestre udløber, og frem. De skriver dog ikke noget om, hvor lang tid kontrakten strækker sig over. Det vides derfor ikke, om der blot er tale om en kontrakt, der har en længde på en enkelt sæson.

LÆS OGSÅ: Rygterne svirrer: Fransk medie viser Messi i PSG-trøje

Foruden at have spillet i Manchester City, og på nuværende tidspunkt spiller i tyske Bayern München, har han også tidligere spillet for både Hamburger SV og Hertha Berlin. Hvis der er hold i, hvad det spanske medie Todofichajes skriver, kan han dog nu se frem til igen at skulle spille i den bedste engelske række, hvor han senest spillede fra 2010 til 2011.