Liverpools offensiv mangler ikke just hverken profiler eller kvalitet. Den består nemlig af spillere som Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino. Det må siges at være en offensiv, som de fleste klubber ville stille sig ganske tilfreds med.

LÆS OGSÅ: Scholes udskammer United-spiller: Han er ved at blive et problem

Det gør sig dog ikke gældende for Liverpool, da de for tiden kæmper med at få det offensive spil til at fungere. Det halter nemlig med få bolden i kassen. Derfor er manager Jürgen Klopp begyndt at kigge i retning af Spanien og Sevilla, hvor han håber at kunne finde manden, der skal løse Liverpools nuværende problemer.

Mere specifikt, er der tale om Lucas Ocampos, der i denne sæson står noteret for at have scoret fire mål og lavet fire oplæg for Sevilla i La Liga. Denne statistik har angiveligt været nok til at vække Liverpools interesse. Det skriver det spanske medie La Razón, der hævder, at den 26-årige argentiner er at finde på Premier League-klubbens ønskeliste.

Ocampos har dog en frikøbsklausul, der lyder på 482 millioner kroner, hvilket La Rázon skriver, at Liverpool finder en kende højt. Efter sigende skulle Sevilla dog være interesseret i at acceptere et mindre bud, hvis Premier League-klubben er villig til at sende sende japanske Takumi Minamino den anden vej.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi forøger imponerende La Liga-rekord

Ocampos har ikke spillet i Sevilla i synderligt lang tid, da han ankom til klubben fra franske Olympique Marseille i 2019. Siden da har han spillet 75 kampe for den spanske klub, hvori det er blevet til 24 mål og 9 oplæg.