Det var de færreste, der ikke blev overraskede over at se, at Inter besluttede at beholde Christian Eriksen i vinterens transfervindue. Han var rygtet til et væld af forskellige klubber i hele Europa, ligesom han også officielt var havnet på Inters salgsliste. Til sidst besluttede de dog at holde på ham.

LÆS OGSÅ: Prisen for Dembélé kan overstige 1 milliard kroner i aften

På trods af dette, er der dog ikke blevet lagt en dæmper på de mange spekulationer om den danske midtbanespillers fremtid. Nu er der rygter om, at Chelsea-træner vil bytte sig frem til Christian Eriksen, for at sikre sig, at han bliver spiller for The Blues.

Ifølge B.T. har det italienske medie Calciomercato skrevet, at Thomas Tuchel skulle være villig til at sende Jorginho til Inter, hvis han kan få Eriksen den anden vej.

Dog bliver der ikke tale om en byttehandel, hvor de to spillere blot byttes for hinanden. Efter sigende skulle der være et krav om, at Inter skal betale 120 millioner kroner til Chelsea. Det skyldes naturligvis, at Jorginho er værdisat en del højere end Christian Eriksen er.

LÆS OGSÅ: Solskjær giver gådefuld udmelding om Haaland-interesse

Ydermere hævder Calciomercato også, at Thomas Tuchel allerede har taget kontakt til Serie A-klubben med henblik på at undersøge mulighederne for, at en sådan byttehandel han blive en realitet. Der meldes dog ikke noget om, hvorvidt det er en løsning, som Inter vil tage op til overvejelse, eller om det blot vil blive blankt afvist med det samme.