Der er en risiko for, at franske PSG ender med at må sige farvel til Kylian Mbappé til sommer. Sker det, er de naturligvis nødt til at finde en eller flere spillere, der kan afløse ham.

LÆS OGSÅ: Tidligere Chelsea og United-angriber skal opereres i hovedet efter alvorlig skade

I denne forbindelse er de allerede blevet kædet sammen med en lang række spillere. Nu skriver mediet Telefoot, at de kan ende med at kigge i retning af Premier League, hvis de skal finde en afløser til Mbappé.

Telefoot skriver nemlig, at hvis de mester Kylian Mbappé til sommer, så vil de kigge mod særligt to PL-stjerner. Mere specifikt har de i sinde at kigge i retning af Tottenham-stjernen Harry Kane og Liverpool-stjerne Mohamed Salah.

Begge spillere har tørnet ud for deres respektive klubber i længere tid. Derudover har de også begge tilfælles, at der har været rygter om, at de ikke er tilfredse med det nuværende niveau i deres klubber.

Blandt andet har det for nylig været fremme, at Harry Kane vil søge væk fra Tottenham til sommer, hvis ikke de kvalificere sig til Champions League. Derfor kan det ikke udelukkes, at han vil acceptere et tilbud fra PSG, hvis det kommer.

Ligeledes har flere britiske medier tidligere skrevet om, at Mohamed Salah ikke længere er glad i Liverpool. Af denne grund kan det naturligvis heller ikke udelukkes, at han ville være åben for et tilbud fra PSG.

LÆS OGSÅ: Solskjær revser Tottenham-stjerne: “Det er gået for vidt”

I begge tilfælde kræver det dog, at PSG er klar til at finde den helt store pengepung frem. Der er nemlig tale om spillere, der har massive værdisætninger.