Paris Saint-Germain er åbne for at forene Lionel Messi og Cristiano Ronaldo til sommer.

Cristiano Ronaldo siges at være utilfreds i Manchester United, og overvejer derfor at vinke farvel til Old Trafford til sommer.

LÆS OGSÅ: Kan blive verdens bedst betalte: PSG vil give Mbappé vanvidsløn

Beslutter den portugisiske stjerne sig for at gøre alvor af dette, kan hans destination potentielt blive Paris Saint-Germain.

Den franske storklub er ifølge 90min åbne for at hente Cristiano Ronaldo i Manchester United til sommer. Dermed kan han blive forenet med sin mangeårige rival Lionel Messi.

PSG skulle angiveligt overveje at hente Cristiano Ronaldo, da de dermed kan skabe en angrebstrio bestående af Lionel Messi, Cristiano Ronaldo og Neymar.

Meget tyder dog på, at dette ikke bliver aktuelt, hvis Kylian Mbappé beslutter sig for at blive i Paris Saint-Germain.

Der har været mange rygter om den franske stjerne, hvis kontrakt med PSG udløber til sommer. Blandt andet har han været kædet sammen med Real Madrid.

Ifølge PSG-angriberen selv, har han dog endnu ikke besluttet sig, hvorfor det ikke er utænkeligt, at han bliver på Parc des Princes. Og gør han det, virker det usandsynligt, at den franske klub henter Cristiano Ronaldo.

LÆS OGSÅ: Messi rasende på Piqué efter besked til Laporta

Den portugisiske stjerne har et år tilbage af sin kontrakt til sommer, hvorfor Paris Saint-Germain vil skulle købe ham fri.