Det sker sjældent, at en spiller skifte mellem Real Madrid og FC Barcelona. I Madrid håber man dog, at Ronald Araujo er villig til at skifte.

Det har ikke taget Ronald Araujo lang tid at etablere sig som fast mand i defensiven i FC Barcelona.

LÆS OGSÅ: La Liga-storklub vil hente Manchester United-forsvarer

Han blev hentet fra Boston River i 2018, og fik sin debut på førsteholdet i 2019 under Ernesto Valverde. Siden sidste sæson har uruguayaneren dog imponeret i særdeles høj grad.

Han har været en af de bedste spiller i den catalanske klub i det seneste års tid. Det har resulteret i, at han ikke blot er blevet en fast del af truppen, men også, at han har indtaget en form for lederrolle.

I alt har den 22-årige Araujo været i aktion 61 gange for de catalanske giganter. I disse kampe har han bidraget med fire mål.

Hans kontrakt udløber om 18 måneder, men allerede nu har der været stor interesse for forsvareren. Han er derfor blevet kædet sammen med klubber i hele Europa.

Han er især blevet kædet sammen med Premier League-klubber som Liverpool, Chelsea og Manchester United, der alle siges at have haft Araujo på radaren i et stykke tid nu.

Ikke nok med det, så skriver SPORT nu, at Barcelonas rivaler fra Real Madrid også er meget interesserede i den unge forsvarer.

Det hævdes, at Los Blancos tidligere forsøgte at hente ham, da han stadig var i Boston River. Han endte dog med at vælge Barcelona, men nu håber de, at han ikke forlænger sin kontrakt, så de kan hente ham på en fri transfer i sommeren 2023.

Barcelona skulle angiveligt have taget hul på forhandlingerne med Araujo om en ny kontrakt. De håber naturligvis på at kunne nå til enighed med ham hurtigst muligt.

Såfremt det ikke bliver muligt for parterne at nå til enighed om en kontrakt, vil Barcelona potentielt forsøge at sælge ham til sommer, da de ikke ønsker at miste ham på en fri transfer året efter.

LÆS OGSÅ: Billede afslører: Araujo spillede 120 minutter med to skruer i hånden

Men i betragtning af det engagement, han har vist på det seneste, er der kun en lille chance for, at han vil forlade Camp Nou – og en endnu mindre chance for, at han havner i Real Madrid.