Real Madrid har planer om at hente to store stjerner til klubben til sommer i form af Kylian Mbappé og Paul Pogba

Det er ikke just nogen hemmelighed, at Real Madrid har et rigtig godt øje til franske Kylian Mbappé. De prøvede at købe ham denne sommer, hvor de sendte flere bud til PSG. Alle bud blev dog afvist med det samme.

LÆS OGSÅ: Bartomeu bekræfter: Vi fik et bud på ham på 1,1 milliarder

Real Madrid har dog ikke opgivet jagten på Mbappé af denne grund. Nu har de blot planer om at hente ham på en fri transfer til sommer, hvor hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber.

Mbappé er dog ikke den eneste franskmand, de har planer om at hente til Santiago Bernabeu på en fri transfer. Angiveligt har de også et godt øje til Paul Pogba, som de ifølge The Sun også vil bringe til klubben til sommer.

Det britiske medie mener at vide, at de vil arbejde på at hente Pogba i Manchester United først. De tror nemlig, at det kan hjælpe med at overbevise Mbappé om, at et skifte til Real Madrid er det rette valg for ham.

Begge spillere har kontraktudløb til sommer, og de har begge angiveligt fået flere kontrakttilbud fra deres respektive klubber. Intet er dog blevet underskrevet, og det har naturligvis ført til spekulationer om, hvorvidt de ønsker at forlade deres nuværende klubber.

Kylian Mbappé har tidligere været åben om, at han ville til Real Madrid denne sommer, men at han blev i klubben, for at respektere deres ønske. Det kan dog tyde på, at han har planer om at lade sin kontrakt løbe ud, og dernæst skifte til Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Lewandowskis agent: Denne klub er en ‘mulig destination’

Manchester United er angiveligt klar til at tilbyde Paul Pogba en stor lønforhøjelse, såfremt han bliver på Old Trafford. Han har dog også været kædet sammen med både PSG og Juventus.