Bayern München-angriber Robert Lewandowski er efter sigende åben for idéen om et skifte til Premier League, såfremt han ikke tilbydes en forbedret kontrakt i Bayern.

LÆS OGSÅ: Bombe i Roma: José Mourinho overtager roret

Lewandowski har etableret sig selv som en af verdens mest effektive angribere i de seneste sæsoner, og blev kåret som verdens bedste spiller af FIFA i sidste sæson. Her scorede han 55 mål i 47 kampe på tværs af alle turneringer, og var med til at vinde en treble.

Den 32-åriges kontrakt på Allianz Arena udløber først i 2023, men Sport Bild rapporterer, at Bayern München ikke har planer om at genforhandle med Lewandowski før kontraktudløbet nærmer sig.

Det tyske medie skriver også, at Lewandowskis agent Pini Zahavi er klar til at tilbyde sin klient til klubber i Europa, som vil være villige til at give ham en bedre løn.

Et skifte til Premier League er blevet nævnt som det mest realistiske som følge af den involverede økonomi. Her er både Manchester United, Manchester City og Chelsea blevet nævnt som potentielle destinationer for den polske angriber.

Real Madrid er dog også blevet sat i forbindelse med angriberen, hvorfor et skifte til Spanien også kan blive en realitet. I hvert fald er Los Blancos på markedet efter en ny angriber, om end deres prioritet menes at være Kylian Mbappé eller Erling Haaland.

LÆS OGSÅ: Manchester United og Barcelona kæmper om Juventus-profil

Lewandowski har scoret mindst 40 mål på tværs af alle turneringer i de seneste seks sæsoner. Det inkluderer også 43 mål i 37 kampe i denne sæson indtil videre. I alt er det blevet til 289 må i 326 kampe samlet set i Bayern München.