Det er endnu uvist, hvordan fremtiden ser ud for den 36-årige Cristiano Ronaldo. Dog tyder meget på, at den portugisiske stjerne ender med at forlade Juventus om kort tid.

LÆS OGSÅ: Medie: Barca-legende har accepteret Laportas tilbud om comeback

Ifølge den italienske avis Gazzetta dello Sport, er Ronaldo skuffet over Juventus’ exit fra Champions League mod Porto. Derudover er han også skuffet over det faktum, at klubben ikke genvinder mesterskabet. Af disse årsager skulle han have bedt sin agent om at finde en ny klub.

Han har tidligere været kædet sammen med et comeback i Real Madrid, men det lyder dog ikke længere sandsynligt. Her er døren så godt som lukket af Florentino Perez, men et comeback er dog ikke helt udelukket. Det bliver blot ikke i Real Madrid.

Manchester United nævnes fortsat som en mulighed, men ifølge Gazzetta dello Sport kræver det, at han er villig til at gå ned i løn. Et skifte væk fra Italien vil nemlig tvinge Ronaldo til at betale mere i skat af indtægterne fra hans sponsorater.

Football Italia skriver, at en særlig skatteteknisk regel betyder, at Ronaldo kan nøjes med at betale 100.000 euro i skat på enhver indtægt fra udlandet. Dette kommer dog til at ændre sig, hvis han beslutter sig for at forlade det italienske.

LÆS OGSÅ: Abramovich vil betale 770 millioner for Inter-stjerne

Cristiano Ronaldo ankom til Juventus fra Real Madrid i 2018. Siden da er det blevet til 97 mål i 128 kampe for Den Gamle Dame. Hans nuværende kontrakt løber frem til 2022.