Erling Haaland er i øjeblikket et meget varmt emne i fodboldverden, og han er såmænd også et emne på rygtebørsen i Barcelona. Joan Laporta, den nye klubpræsident i Barca, skal finde ud af, om han er sikker på, at Haaland passer ind i Barcelona og deres spillestil.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman roser Messi

Og selv med det klaret, så står han stadig med et stort problem, da han er uhyre dyr, og hvis der er noget, som Barcelona mangler i øjeblikket, så er det netop penge.

Barcelonas økonomi ligger i øjeblikket i ruiner, da coronapandemien har ramt klubben uhyre hårdt, hvorfor det kan blive svært at skaffe de 180 mio. euro, som Dortmund kræver for Erling Haaland.

Det erfarer ESPN.

Haalands agent, Mino Raiola, er da også klar over, at Erling Haaland næsten har frit valg på alle hylder, når det gælder hans næste klub. Han har dog alligevel sat et tal på, hvor mange klubber, der kan være med i løbet om at sikre sig Haalands underskrift.

“Kun ti klubber kan tillade sig at købe Håland og give ham en plads som han vil synes om efter Dortmund. Fire af disse klubber er i England,” sagde han.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Erling Haaland bliver dyr at hente, men det bliver også dyrt at få ham til at blive, da han angiveligt skulle kræve en meget stor løn, når han skifter væk fra Dortmund.