Manchester United har efter sigende ikke opgivet jagten på franske Ousmane Dembélé, som de forsøgte at hente på en lejeaftale i sommer.

LÆS OGSÅ: Barca-stjerne er ikke interesseret i at forlænge sin kontrakt

I sommer havde de udset sig franskmanden som et alternativ til Jadon Sancho. Der var forhandlinger om og med begge spillere, men i begge tilfælde endte forhandlingerne med at løbe ud i sandet.

Det handlede sandsynligvis særligt om, at Manchester Uniteds primære fokus var Jadon Sancho. Derfor blev der ikke lagt den samme energi i forhandlingerne med Dembélé.

Da det endnu ikke er lykkedes for De Røde Djævle at indgå en aftale med Jadon Sancho, hævder mediet Fichajes.net, at den engelske klub igen vil rette deres fokus mod Ousmane Dembélé til sommer.

Faktisk er mediet så overbeviste om interessen, at de mener at vide, at de har i sinde at afgive et bud på 50 millioner euro på Dembélé til sommer. Dette er svarende til cirka 370 millioner kroner.

Mediet skriver også, at selvom Real Madrids Raphael Varane skulle være klubbens primære transfermål til sommer, vil de ikke afvise at gennemføre en handel med FC Barcelona, hvis det er muligt at købe franskmanden for op mod 50 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Everton vil hente Barca-midt til sommer

I denne sæson er det blevet til 39 kampe på tværs af alle turneringer for Dembélé. I disse kampe er det blevet til 14 mål for den franske stjerne.