Jens Stryger Larsens kontrakt med Udinese udløber næste sommer. Derfor rygtes det, at den italienske klub har i sinde at forsøge at skille sig af med ham denne sommer.

LÆS OGSÅ: Arsenal udser sig Barcelona-spiller som Bellerin-afløser

Tilsyneladende ser det ikke ud til, at det bliver vanskeligt for Udinese at sælge ham. Det rygtes nemlig, at der er interesse fra de italienske mestre fra Inter. Tidligere på sommeren solgte de nemlig Achraf Hakimi, hvorfor de mangler nye kræfter til højrebacken.

Det har naturligvis ført til, at den italienske klub er gået på jagt efter en afløser for Hakimi. Det er i denne forbindelse, at de har fået øjnene op for danske Jens Stryger Larsen.

Det er dog ikke blot Jens Stryger, der er med i overvejelserne til denne position. Inter har også i et stykke tid haft et godt øje til Arsenals Hector Bellerin, der i lang tid har været rygtet til Italien. Nu skriver Tuttosport dog, at Inter overvejer at hente Jens Stryger Larsen, da han er et billigere alternativ.

Det italienske medie mener at vide, at det er muligt for Inter at hente den danske forsvarsspiller for 37 millioner kroner. Det er en betydeligt mindre sum penge, end Arsenal kræver for at give slip på spanske Hector Bellerin denne sommer.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Pogba i byttehandel

Jens Stryger Larsen har – som nævnt – et år tilbage sin kontrakt i Udinese, hvortil han blev hentet fra Austria Wien i 2017. Siden ankomsten i 2017 er det blevet til 140 kampe for Udinese. I disse kampe har han desuden bidraget med fem mål.