FC Barcelona har planer om at sælge ud af truppen i januars transfervindue. En af dem, de måske kan sige farvel til, er Memphis Depay.

Den catalanske storklub står i en kompleks situation i forhold til Memphis Depay. Hollænderen er ude med en pådraget skade, og har derfor efterladt Barcelona med begrænsede muligheder i offensiven.

LÆS OGSÅ: Xavi ændrer mening: Er klar til at sælge midtbanespiller i januar

Der er ligeledes kommet øget fokus på den hollandske angriber, da hans niveau og præstationer har haltet på det seneste. Han fik ellers en rigtig god start i det catalanske.

I denne sæson har han været en central tilstedeværelse i den offensive del af banen for Barcelona. Og selvom hans niveau er faldet på det seneste, er han alligevel klubbens topscorer.

Derfor er det naturligvis også bekymrende for Barcelona, at han nu er ude med en skade. Dertil er der også forlydender om, at han kan forlade klubben i januar. Han er nemlig havnet på radaren i en anden europæisk klub.

Ifølge det italienske medie Calciomercato er der interesse for at hente Memphis Depay i Juventus. Derfor er der en potentiel chance for, at han forlader Camp Nou kun et halvt år efter at være blevet hentet til klubben.

Torino-klubben har tidligere vist interesse for Depay, da han spillede i Lyon. Klubben har også været kædet sammen med Dembélé, men nu skulle Juventus have flyttet deres fokus til at hente hollænderen.

Den italienske storklub har ikke præsteret som forventet i denne sæson, og er derfor på udkig efter forstærkninger til offensiven.

Det skulle have resulteret i, at de har rettet blikket mod Memphis Depay i Barcelona. Efter sigende skulle de være klar til at underskrive en lejeaftale ed en obligatorisk købsoption i det kommende transfervindue.

LÆS OGSÅ: Manchester United laver liste over fire potentielle Cavani-afløsere

Barcelona hentede hollændere på en fri transfer i sommer, og han har accepteret en betydelig lønnedgang for at spille i klubben. Kombinationen af højere løn og den dårlige stime i Barcelona, kan dog potentielt få ham til at søge væk.