Ole Gunnar Solskjær og Manchester United er blot én blandt mange europæiske klubber, der har et ønske om at signe Erling Haaland. Angiveligt gør Ole Gunnar Solskjær dog, hvad han kan, for at sikre, at 20-årige Haaland ender med at vælge United.

LÆS OGSÅ: Alex Ferguson fejrede Mourinhos fyring

Ifølge det spanske medie Diario AS er Ole Gunnar Solskjær nemlig ofte i telefonisk kontakt med den norske stjerne. Formålet med dette skulle være, at han ønsker at lokke ham til Manchester United.

Solskjær har en fortid som træner hos Molde, hvor Erling Haaland spillede under ham. Herfra skiftede han til RB Salzburg, hvor han slog hul på sin internationale karriere, inden hans præstationer i Dortmund gjorde ham til en verdensstjerne. Solskjær har desuden tidligere indrømmet, at han stadig er i kontakt med Haaland.

“Når man ser unge talenter og spillere bryde igennem under dig som træner, følger man dem, og ja, jeg er i kontakt med Erling,” har den norske United-træner tidligere udtalt.

LÆS OGSÅ: Paul Ince med opfordring: United bør hente City-stjerne

Spørgsmålet er, om det overhovedet er noget, der hjælper. United forsøgte nemlig at hente Haaland fra RB Salzburg, men her valgte han – som bekendt – Dortmund. Derfor er det slet ikke sikkert, at han tillægger det synderligt meget værdi, at han tidligere har spillet under Ole.