The Telegraph mener at vide, at Tottenhams nye manager Nuno Espirito Santo kommer til at ændre system og i stedet spille med to angribere, hvorfor man skulle være på udkig efter endnu en angriber.

LÆS OGSÅ: Messi har accepteret kontrakttilbud

Her melder ovennævnte medie, at Spurs har set sig varme på Danny Ings, som de dermed håber, de kan hente som Harry Kanes angrebsmakker.

Danny Ings har tidligere gjort sig til i Liverpool, men som han forlod til fordel for Southampton, hvor man roligt kan sige, at han har vist sig frem, eftersom han står noteret for at have scoret 46 mål i 100 kampe.

Det er dermed ikke overraskende, at den 28-årige Ings har tiltrukket opmærksomhed fra større klubber, og særligt Tottenham skulle altså finde ham meget interessant.

Men The Telegraph melder dog også, at Manchester City og Manchester United er kommet med forespørgsler på Ings, hvorfor den kan ende med en transferduel mellem storklubberne.

LÆS OGSÅ: Flere Premier League-klubber viser interesse for Barca-spiller

Prisen skulle være £20 millioner – cirka 175 millioner kroner – og Ings har kun et år tilbage af sin nuværende kontrakt med Southampton.