Det er ikke til at komme udenom, at Aurelien Tchouameni er en eftertragtet herre. Og nu skulle der være blevet budt et stort beløb på ham.

Der er flere klubber, der har vist stor interesse for den unge Aurelien Tchouameni, der derfor meget vel kan ende med at forlade AS Monaco denne sommer.

LÆS OGSÅ: Problem for Barcelona: Så meget kræver Leeds for Raphinha

En af de klubber, der har vist stor interesse for ham, og især har skruet op for interessen på det seneste, er Real Madrid. De besluttede nemlig at skrue op for interessen, da det stod klart, at de var gået glip af Kylian Mbappé.

Og nu skriver mediet Foot Mercato, at den spanske storklub har valgt at afgive et bud på den blot 22-årige franskmand. Efter sigende skulle der være tale om et bud, der lyder på i omegnen af 80 millioner euro.

Real Madrid, der i weekenden vandt Champions League, er meget ivrige efter at hente den franske stjerne, men de kan dog forvente at få konkurrence fra både Liverpool og PSG, der også viser stor interesse for ham.

LÆS OGSÅ: Avis: Barcelona har ikke råd til Andreas Christensen

Hidtil har AS Monaco dog ikke vist den store interesse i at sælge Tchouameni, men det kan dog være, at det ændrer sig, hvis det rette bud kommer på bordet. Tiden vil vise, om det er nok med et bud på 80 millioner euro fra Real Madrid.