Jorge Mendes, der er agent for 37-årige Cristiano Ronaldo, siges at være i dialog med Paris Saint-Germain om et potentielt skifte for portugiseren.

Paris Saint-Germain har angiveligt henvendt sig til Jorges Mendes, da de har ønsket at forhøre sig om muligheden for at hente ham til Paris til sommer.

LÆS OGSÅ: Barca-spiller vil væk: To La Liga-klubber viser interesse

Den portugisiske stjerne har scoret 15 mål i 27 kampe for De Røde Djævle i denne sæson. Han fik sat en stopper for sin måltørke i Manchester Uniteds seneste opgør mod Brighton.

Cristiano Ronaldo har kontrakt med den engelske klub frem til juni 2023. Til trods for dette, har der været et utal af rygter om, at han er åben for at forlade klubben allerede efter denne sæson.

Og nu skriver 90min, at PSG skulle stå klar til at hente den 37-årige Ronaldo til den franske hovedstad, hvor han kan komme til at spille side om side med sin evige rival, Lionel Messi.

Mediet skriver også, at den franske storklub er i dialog med Jorge Mendes om et potentielt skifte for Cristiano Ronaldo i sommerens transfervindue.

PSG siges at ville udnævne Zinedine Zidane som deres nye træner til sommer, såfremt Mauricio Pochettino beslutter sig for, at han vil forlade den franske hovedstad.

LÆS OGSÅ: Bayern München har udset sig Lewandowski-afløser

Udnævner de Zinedine Zidane som ny træner, ville det angiveligt hjælpe på deres ønske om at hente Cristiano Ronaldo. De to havde nemlig et godt forhold til hinanden i Real Madrid.