Tottenham vil hente forstærkninger i Real Madrid til sommer. Mere specifikt har de planer om at forstærke truppen med Lucas Vazquez, hvis kontrakt med den spanske klubber udløber til sommer.

LÆS OGSÅ: Optimistisk Ancelotti vurderer Evertons Champions League-chancer

Lucas Vazquez har hos Los Blancos vist sig at være en glimrende breddespiller, da han har varetaget flere forskellige positioner i de kampe, han har spillet for Real Madrid.

I denne sæson er han hovedsageligt blevet brugt som højreback, da Daniel Carvajal har siddet ude med en skade. Til trods for dette, er han dog også i stand til at indtage en position længere fremme på banen.

Gennem de seneste år har han spillet på kanten, hvilket også skulle være hans foretrukne position. Nu ønsker José Mourinho efter sigende at blive genforenet med den 29-årige spanier, som han kan hente ganske gratis til sommer.

Derfor har Tottenham også taget kontakt til både Real Madrid og Lucas Vazquez for at vise, at de er interesserede. Det skriver det engelske medie Daily Star.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi er bedste mand på månedens hold

De er dog ikke ene om at være interesserede i den 29-årige spanier, da der er flere andre europæiske klubber, der har opdaget, at det er muligt at hente Lucas Vazquez gratis til sommer. Det skriver Daily Star også.