Det er ikke nogen hemmelighed, at Jesse Lingard faldt ud af favør på Old Trafford. Efter hans skifte til West Ham, som han blev lejet ud til i januar i år, ser det ud som om, at han har genfundet sin form og sin kampgejst.

LÆS OGSÅ: United har udset sig den perfekte erstatning for Nemanja Matic

Midtbanespilleren var ikke med i opgøret mod sin tidligere klub i weekenden, hvor West Ham kæmpede for at skabe chancer i offensiven, som et resultat af, at de manglede Lingard.

David Moyes, og de fleste andre, der er tilknyttet West Ham, er ivrige efter at holde fast i Jesse Lingard, når hans lejeaftale udløber, hvilket den gør til sommer.

Ifølge mediet Todo Fichajes har West Ham derfor allerede taget kontakt til De Røde Djævle, for at forhøre sig om mulighederne for at lave en permanent aftale, der vil medføre, at Jesse Lingard kan fortsætte som West Ham-spiller.

Mediet skriver, at De Røde Djævle har fastsat en pris på lige under 164 millioner danske kroner, om end det forventes, at det er en pris, som West Ham vil forsøge at presse ned, skriver mediet også.

LÆS OGSÅ: Officielt: Manchester United forlænger med endnu et stortalent

I øjeblikket har West Ham, og dermed også Jesse Lingard, fuldt fokus på at sikre sig kvalifikation til europæisk fodbold i næste sæson. Men når denne sæson er overstået, er der gode chancer for, at de vil prioritere at få en permanent aftale på plads.