Manchester United skal på søndag møde Everton. De seneste rygter fortæller, at det meget vel kan blive Manchester Uniteds sidste kamp med Ole Gunnar Solksjær ved roret.

LÆS OGSÅ: Manchester United med bommert: Bliver mobbet på Twitter

I manges øjne er en sejr en nær nødvendighed, hvis Ole Gunnar Solskjær skal gøre sig forhåbninger om at behold sit job i Manchester United. I ledelsen er man dog endegyldigt ved at miste tålmodigheden.

Rygterne går dermed på, at de vil bruge landsholdspausen til at sluse en ny træner ind.

Manchester Evening News skriver således, at det er topfolkenes plan. Planen, som angiveligt allerede er sat i værks, da de på nuværende tidspunkt allerede har kontaktet en mulig Solskjær-afløser.

Det har længe været rygtet, at Maruicio Pochettino skal være Uniteds ny spydhoved, og det er såmænd også ham, de angiveligt skulle have kontaktet. Pochettino har ikke været i job siden fyringen i Tottenham for godt et år siden.

LÆS OGSÅ: Paul Ince: Pogba har ikke været andet end problemer

Det er i manges øjne tid til at skifte ud på trænersædet, da United blot har vundet to af deres seks kampe i Premier League, ligesom United skuffede fælt mod Istanbul Basaksehir i gårsdagens Champions League-opgør.