The Sun, som ofte følgere transferverden tæt, er nu kommet med et rygte, som muligvis kan være værd at følge. De fortæller nemlig nu, at Manchester United har sat sig for, at Real Madrids Federico Valverde skal være Paul Pogbas afløser, hvis han vil forlade klubben.

LÆS OGSÅ: Ole Gunnar Solskjær åbner op omkring Paul Pogbas fremtid i Manchester United

“Midtbanespilleren er blevet fulgt af United de seneste år, og de har flere gange haft talentspejdere ude for at kigge på ham,” siger The Sun-skribenten Daniel Cutts.

De fortæller, at han er at finde på listen, som United har lavet over spillere, som kunne være Paul Pogbas mulige afløser. Det taler for, at han er fra Uruguay ligesom Edinson Cavani, da det vil give en indsigt i hans personlighed, ligesom han ville kunne hjælpe ham med overgangen.

Det vil ligeså kunne ende med, at man bytter spillere, da det vil medføre, at Paul Pogbas drøm om at skifte til Real Madrid går i opfyldelse. Og så vil Manchester United naturligvis få en meget talentfuld spiller på holdkortet.

Det kan være en byttehandel, hvor man bytter lige over, og ellers vil der skulle indgå et mindre beløb. Valverdes værdi, ifølge Transfermark, er 70 millioner euro, mens Pogbas er 65 millioner euro.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United lurer på Bundesliga-angribere

Det bliver spændende at se, om det blot er en historie, som The Sun har smidt ud til folket, eller om den holder vand.