Ole Gunnar Solskjær har ændret Manchester Uniteds transferstrategi, siden han overtog trænersædet. De har hentet flere talenter i sommerens transfervindue, men det var også United, der stod for noget af en choksigning i form af Edinson Cavani, der forlod Paris Saint-Germain.

LÆS OGSÅ: Messi var rasende på United-spiller: Derfor nægtede han at give sin trøje

Han skiftede dermed til Manchester United på en fri transfer.

De Røde Djævle tog dog ikke den store chance med Edinson Cavani, da man “kun” udstyrede ham med en kontrakt, der løber frem til slutningen af sæsonen. Det er derfor essentielt, at man allerede nu finder ud af, hvor Cavanis fremtid kommer til at være.

Der er dog meget, der tyder på, at fremtiden ikke ligger i Manchester United og Premier League, da ESPN erfarer, at den rutinerede spidsangriber er meget tæt på at vælge Boca Juniors, hvor han så vil skifte til klubben på en fri transfer.

Det er før sket, at Edinson Cavani er blevet rygtet væk fra Manchester United, hvor han ligeså blev rygtet til Boca, men der er nu meget, der tyder på, at et skifte kan ende med at blive en realitet.

LÆS OGSÅ: Dommer ødelagde Ronaldos aften: Har nu valgt at undskylde

I denne sæson har Cavani spillet 28 kampe for Manchester United, hvor han står noteret for at have scoret syv mål, ligesom han også står noteret for to assists.