Manchester United er interesseret i Lazios Sergej Milinkovic-Savic, som klubben angiveligt vil byde små 600 millioner kroner for. 

24-årige Sergej Milinkovic-Savic har gennem de sidste par sæsoner i Serie A gjort sig bemærket som en profil på Lazios midtbane. Nu skriver Sky Sports, at Manchester United planlægger at lægge et bud på serberen. Lazios klubpræsident Claudio Lotito vil angiveligt have små 750 millioner kroner for spilleren og har ingen planer om at gå med til mindre. Men den engelske klub vil alligevel gøre forsøget, lyder det. Manchester Uniteds bud kommer ifølge det engelske medie til at ligge på omkring 600 millioner kroner. 

Sergej Milinkovic-Savic skrev i oktober 2018 under på en ny kontrakt med Lazio og vil formentlig gerne skifte til en anden klub, dog ikke i en grad, så serberen har tænkt sig at presse et skifte igennem. Uniteds interesse i midtbanespilleren skulle have stået på i noget tid, og ifølge Sky Sports skulle Jose Mourinho have holdt øje med spilleren, da portugiseren var manager i klubben. 

Sergej Milinkovic-Savic har scoret 31 mål i 138 kampe for Lazio, siden han kom til klubben fra belgiske Gent tilbage i sommeren 2014.

Manchester United ser ud til at ville hente minimum én forstærkning til den centrale midtbane i dette transfervindue, hvor også Southamptons Mario Lemina , Newcastles Sean Longstaff og Bruno Fernandes fra Sporting er blevet rygtet til Ole Gunnar Solskjærs mandskab. 

De mange rygter om forstærkninger til midtbanen kædes sammen med det mulige farvel til Paul Pogba, hvis agent for nylig sagde i et interview med The Times, at franskmandens iver  efter at komme væk fra Manchester United er en kendt sag i klubben, og at der arbejdes i øjeblikket på at finde en løsning. Juventus og Real Madrid nævnes som bejlere til den franske verdensmester.