Flere medier har skrevet om, at der vil ske forandringer på målmandsposten i Manchester United til sommer.

LÆS OGSÅ: Pep Guardiola melder ud: United kan stadig nå det

Der er flere medier, der har skrevet, at det er Dean Henderson, der skal tage over som førstemålmand, mens David De Gea skal sælges. Andre skriver, at begge målmænd skal sælges til sommer, hvor en ny målmand skal hentes ind.

Sky Sports skriver, at der er størst sandsynlighed for, at Dean Henderson overtager. De skriver dog også, at han ikke er garanteret noget, selvom han fortsætter med at imponere i denne sæson.

I stedet skulle klubben været i færd med at se på deres andre muligheder. Indtil videre er de blevet sat i forbindelse med både Gianluigi Donnarumma fra AC Milan, Mike Maignan fra Lille og Jan Oblak fra Atletico Madrid.

Ifølge Sky Sports er det især den 28-årige Jan Oblak, der er interessant for Manchester United, da han af mange betragtes som verdens bedst målmand. Han har dog en frikøbsklausul på hele 103 millioner pund, som er lige til den gode side for Manchester United.

LÆS OGSÅ: Champions League får nyt format: Det kommer det til at betyde

Sky Sports skriver dog, at David De Gea skulle have et ønske om at vende tilbage til Spanien, og er åben overfor et skifte til Atletico Madrid. Derfor kan United meget vel forsøge at bruge De Gea i en byttehandel, for at sikre sig Oblak.