Jesse Lingard kan blive tilbudt en vej tilbage i Manchester United-truppen. Han kan dog også blive tilbudt at blive i West Ham, der angiveligt vil købe ham permanent for op til 173 mio. kr. Det skriver The Sun.

LÆS OGSÅ: Romano: Cristiano Ronaldo kan have afgørende indflydelse på Pogbas fremtid

Lingard har leveret hele fem mål i syv kampe, siden han skiftede til West Ham på lån i januar. Det har ikke blot imponeret i Premier League, men har også resulteret i, at han er blevet udtaget til det engelske landshold igen.

Det har været noget af et vendepunkt for den 28-årige, efter at han har haft svært ved overhovedet at få spilletid under Ole Gunnar Solskjær i Manchester United.

West Ham-boss David Moyes har derfor også været meget imponeret over Lingard. Som følge af dette, skulle London-klubben også være klar med et bud, så de i det kommende transfervindue kan sikre sig ham på en permanent aftale.

Moyes er dog ikke den eneste, der har været vild med, hvad han har set i denne sæson indtil videre. Det har Ole Gunnar Solskjær også. The Sun skriver, at det skulle have fået ham til at ændre sin holdning til Ligard, som han nu vil tilbyde en livline. Faktisk skulle han være klar til at tilbyde spilleren en ny kontrakt.

Lingard træder snart ind i de sidste 12 måneder af sin nuværende kontrakt på Old Trafford. En forlængelse vil selvfølgelig sikre, at hans værdi forbliver høj, mens han også vil få mulighed for at spille sig til en fast plads under Ole Gunnar Solskjær.

LÆS OGSÅ: Tidl. sportsdirektør: Manchester United var tæt på at hente Watford-angriber

The Sun skriver, at West Ham er i færd med at forberede et bud på mellem 130 mio. kr. og 173 mio. kr. for Lingard. Dog mener De Røde Djævle, at han er mere værd end dette.