FC Barcelona jagter Erling Haaland, og nu er der forlydender om, at Xavi har mødtes med den unge nordmand.

Det er ikke nogen hemmelighed, at FC Barcelona er meget interesserede i at hente Erling Haaland til klubben. De er dog langt fra ene om at have interesse for den unge nordmand.

LÆS OGSÅ: Medie: Dette tilbyder Barcelona til Dembélé

Haaland er nemlig også på radaren i flere andre klubber. Blandt andet skulle Real Madrid, Manchester City, Manchester United, Chelsea og Paris Saint-Germain også være interesserede i ham.

Det betyder, at Barcelona skal konkurrere mod klubber, der økonomisk set er mere velstillede, end de selv er. Derfor skal de forsøge at overtale Haaland med det sportslige projekt.

Ifølge det catalanske medie L’Esportiu har Barcelona-træner Xavi og Jordi Cryuff tirsdag været i München, hvor de har holdt møde med den 21-årige nordmand.

Det er ikke kommet frem, hvad der blev talt om på mødet, men det kunne tyde på, at Xavi har fremlagt det sportslige projekt for Haaland. Ligeledes formodes det, at han har fortalt Haaland om hans potentielle rolle i projektet.

LÆS OGSÅ: United overvejer La Liga-træner som Rangnick-afløser

Der er en klar forventning om, at Erling Haaland siger farvel til Dortmund til sommer. Han har dog endnu ikke gjort noget klart, og derfor kan det ikke udelukkes, at han beslutter sig for at tage et år mere i Bundesligaen.