FC Barcelona-træner Xavi ønsker at styrke defensiven næste år. I denne forbindelse har han udset sig to spillere.

På trods af de økonomiske vanskeligheder i klubben, nærmer Barcelona sig et indkøb af Ferran Torres fra Manchester City. Den store handel betyder, at offensiven styrkes, men sandsynligvis også, at pengekassen tømmes.

LÆS OGSÅ: To Premier League-klubber konkurrerer om Barcelona-spiller

Alligevel har Xavi et stort ønske om at styrke sin defensiv næste år. Det er der flere årsager til, men det handler primært om, at Sergino Dest rygtes væk.

Som afløser for den amerikanske forsvarer, har Xavi udset sig to spillere. Ifølge SPORT har han et godt øje til Ajax-forsvarer Noussair Mazraoui som Dest-afløser. Det hævdes, at Barcelona allerede er i dialog med Mazraouis agent, Mino Raiola.

Det er dog ikke blot en afløser for Sergino Dest, der er på radaren hos Xavi. Han er nemlig også begyndt at forberede sig på et liv uden Jordi Alba. I denne forbindelse skulle han kigge i retning af Valencia, hvor han har fundet Jose Gaya.

Det vides ikke, om Xavi ønsker at hente en af de to spillere allerede i januars transfervindue. Sandsynligvis vil det afhænge af, om Sergino Dest bliver solgt eller ej. Bliver han i Barcelona, bliver der næppe indkøb af nye defensive kræfter.

LÆS OGSÅ: Storklub er fast besluttet på at hente Erling Haaland til sommer

Det kan dog ikke udelukkes, at et salg af Dest bliver en realitet. Han menes nemlig at være på radaren i både Arsenal, Chelsea, Bayern München og Manchester City. Flere af disse klubber overvejer et køb allerede i det kommende transfervindue.