Xavi vil styrke truppen i januars transfervindue, og har i denne forbindelse rettet blikket mod Dani Olmo og Ferran Torres.

Xavi er meget opsat på at hente en ny spiller til truppen, der kan spille på begge flanker eller på midten som 9’er.

LÆS OGSÅ: Officielt: Steven Gerrard ny træner i Premier League-klub

Den nyudnævnte træner har nemlig et ønske om at få mere fart på flankerne og at skabe angrebsrum på de indvendige kanaler.

Ifølge Mundo Deportivo har dette fået Barcelona-legenden til at rettet blikket mod RB Leipzigs Dani Olmo og Manchester Citys Ferran Torres, der begge passer til profilen, skriver mediet.

Olmo har været på den catalanske klubs radar i et stykke tid nu. Faktisk forsøgte Blaugrana at hente Dani Olmo set i sommerens transfervindue, men kunne ikke nå til enighed med RB Leipzig.

Efter Xavi er blevet hentet ind som træner, er interessen for den 23-årige Olmo dog ikke blevet mindre. Xavi menes nemlig at være en stor beundrer af den spanske landsholdsspiller.

Dani Olmo var en af Spaniens bedste spillere under EM denne sommer, og han har vist, at han både kan spille på fløjene og på midten, ligesom han både kan skabe chancer og score mål.

Ydermere skulle den tidligere Dinamo Zagreb-spiller selv være meget ivrig efter at vende tilbage til FC Barcelona. Han forlod nemlig klubbens akademi tilbage i 2014.

Torres er en anden spiller, som Barcelona har holdt øje med i et stykke tid. Siden skiftet til City fra Valencia, har den 21-årige spiller udviklet sig rigtig meget, og er også blevet en hyppig målscorer.

LÆS OGSÅ: Uenighed: Derfor har AC endnu ikke forlænget med Chelsea

Desuden er han komfortabel med at spille på begge fløje, men også inde centralt. Han er dog en central del af truppen i City, hvor han har kontrakt til 2025. Derfor kan det blive svært for Barcelona at hente ham.