Barcelona forventes at styrke det centrale forsvar til sommer. Hertil har Xavi udset sig argentinske Lisandro Martinez.

Barcelona vil hente nye kræfter til det centrale forsvar til sommer. Det har medført, at de er blevet sat i forbindelse med et større antal spillere.

LÆS OGSÅ: Ter Stegen raser: I hælder benzin på bålet

Blandt andet er den catalanske storklub blevet kædet sammen med Matthijs de Ligt og Jules Koundé.

Særligt sidstnævnte skulle være af stor interesse for catalanerne, men angiveligt har den unge franskmand indstillet sig på, at han vil skifte til Chelsea.

Ifølge Fichajes er Xavis førsteprioritet dog hverken De Ligt eller Koundé. Derimod har han bedt klubbens ledelse om at hente Ajax-talentet Lisandro Martinez.

Mediet skriver, at Xavi har et godt øje til Martinez på grund af argentinerens alsidighed. Han kan nemlig spille som både venstreback og på den defensive midtbane, foruden sin primære rolle som centerback.

Derudover bliver han anset som et billigere alternativ til spillere som Matthijs de Ligt, Jules Koundé m.fl. Ifølge Transfermarkt har han nemlig en estimeret markedsværdi på 32 mio. euro, svarende til ca. 240 mio. kr.

LÆS OGSÅ: Vildt: Så lidt har Barcelona betalt for Pedri

I jagten på Martinez, kan det gode forhold mellem Ajax og Barcelona vise sig som en fordel. De to klubber har nemlig tidligere udvekslet flere spillere.