FC Barcelona kunne for et år siden fortælle, at man havde opsagt samarbejdet med I3 Ventures, som de havde hyret til at promovere klubben på de sociale medier.

LÆS OGSÅ: Bekræftet: Barcelona-komet ramt af muskelskade

Fyringen kom på baggrund af, at Josep Maria Bartomeu, som på daværende tidspunkt var klubbens præsident, havde fået dem til at fokusere på at sætte personer, der var imod ham, i et dårligt lys.

Det gik blandt andet udover Messi og Piqué, hvilket medførte, at de blev hængt ud på de sociale medier af falske konti, der angiveligt skulle være blevet styret af I3 Ventures.

Sagen er kendt som #BarcaGate, og Bartomeu, sammen med sin ledelse, er siden da gået af.

Det betyder dog ikke, at anklagerne mod ham forsvinder. Og mandag siges det ifølge Cadena Ser, at Bartomeu sammen med Oscar Grau og Roman Gomez Ponti, der var henholdsvis generalsekretær og ansvarlig for den juridiske afdeling under Bartomeu, er blevet arresteret.

LÆS OGSÅ: Lionel Messi er godt på vej til at sætte vanvittig rekord

Ifølge AS, så er politiet i øjeblikket i gang med at ransage Camp Nou i et forsøg på at skaffe beviser i sagen. De skriver ligeså, at der var tegn på korruption, da man havde overført 1,5 millioner kroner til I3 Ventures, som ikke fremgik i klubbens regnskab.