Der er ikke blevet lagt skjul på, at PSG er meget interesserede i at forlænge med Kylian Mbappé. Til trods for dette, forlyder det nu, at den franske offensivspiller har truffet en beslutning om sin fremtid.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United viser interesse for dansk midterforsvarer

Ifølge de to spanske medier Cadena SER og Deportes Cuatre, har Mbappé nemlig besluttet sig for at afvise den franske klubs tilbud om forlængelse.

Efter sigende skulle årsagen til, at han har besluttet sig for at afvise PSG, at han har et ønske om at skifte til spanske Real Madrid.

I og med, at hans kontrakt med Mbappé udløber til næste sommer, kan de være nødt til at sælge ham til sommer, hvis de vil have penge for ham. Får de ham ikke solgt til sommer, kan han ende med at forlade PSG på en fri transfer næste sommer.

Angiveligt har Paris Saint-Germain et ønske om at kradse intet mindre end 1,5 milliarder kroner ind for Mbappé. Det har den franske avis Le Parisien tidligere skrevet.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United viser interesse for dansk midterforsvarer

På rygtebasis er den 22-årige Mbappé blevet sat i forbindelse med en lang række europæiske topklubber. Det hævdes dog, at der er gode relationer med Real Madrid-lejren fra både hans agent og repræsentanter.