Det er meget forskelligt, hvad man tænker om scenerne, der udspillede sig ude foran Old Trafford – endda inde på selve stadion. Det var som bekendt søndag før kampen mellem Manchester United og Liverpool, at en stor menneskemængde havde samlet sig ude foran Old Trafford, hvor man luftede utilfredsheden med Manchester United-ejerne, Glazer-familien.

LÆS OGSÅ: Avis: United-ejer har ingen intentioner om at sælge

Det siges dog nu, herunder hos flere medier samt fanklubber, at man skal forberede sig på, at det kun var begyndelsen. Derfor, hvis man troede, at det var en enlig svale, så kan man godt tro om igen, da det ser ud til, at der er bred enighed om, at Manchester United kommer til at opleve flere demonstrationer.

Det siges, at det vil ske i næste måned.

Medierne, der skriver, at der kommer flere, tæller også Manchester Evening News, der beretter, at kampene mod Leicester, Fulham og selvfølgelig kampen mod Liverpool, som endte med at blive udskudt, og som henholdsvis bliver spillet den 12. maj og med Fulham-kampen en uge senere, vil blive de tidspunkter, man kommer til at holde de næste demonstrationer.

Det skulle stadig omhandle at udtrykke sin utilfredshed med Glazer-familien og det, de har foretaget sig i Manchester United-ledelsen. De skulle ikke mene, at søndagens demonstrationen skulle have påvirket noget som helst, hvorfor de altså har planer om at forsøge igen.

LÆS OGSÅ: Sviner United og Liverpool: “Tag deres titler fra dem”

De skulle sågar være klar til at fortsætte, indtil de kan se, at der sker noget i klubben.