Der har nærmest ikke været et tidspunkt, hvor Neymar ikke har været rygtet væk fra Paris Saint-Germain. Der har i høj grad været rygter og spekulationer om, at han ender med at vende tilbage til FC Barcelona, hvor han kan blive genforenet med Lionel Messi.

LÆS OGSÅ: Fortsat uvished om Liverpool-opgør: Politiet er blevet involveret

Nu tyder meget dog på, at den brasilianske stjerne kommer til at tilbringe yderligere tid i den franske storklub. Der er nemlig flere medier, der skriver, at han er blevet enig med Paris Saint-Germain om en ny kontrakt.

Både RMC Sport og Goal skriver, at den brasilianske stjerne er blevet enige med fransk PSG om en ny kontrakt. Efter sigende skulle de været blevet enige om en forlængelse af hans kontrakt, der medfører, at han nu vil blive i klubben frem til 2026.

Til trods for, at der har været et hav af rygter om, at Neymar har været på vej væk fra PSG; kommer det ikke som en overraskelse, at han nu er endt med at skrive under på en ny kontrakt med den franske klub.

LÆS OGSÅ: Månedens spiller i Manchester United er blevet kåret

Den brasilianske angriber sagde nemlig selv i weekeenden, at han ikke havde planer om at forlade PSG, og at han håbede på, at de to parter snart ville blive enige om en forlængelse, der gav ham et hjem i mange år fremadrettet.