Lionel Messi har endnu ikke underskrevet en kontraktforlængelse med Barcelona. Til trods for, at hans seneste kontrakt udløb 30. juni, har han taget det med ro. Derfor har han heller ikke presset på, for at få en kontrakt at skrive under.

LÆS OGSÅ: Barcelona med positive nyheder om økonomien

Ifølge flere spanske medier er der kommet styr på situationen i Barcelona, hvorfor Messi forlænger sin kontrakt på mandag.

Onsdag rejste dele af Barcelona-truppen på træningslejr i Tyskland, men Messi var ikke med. Han holder fortsat ferie, efter at have vundet Copa America med det argentinske landshold.

Han vender dog tilbage til Barcelona og træningsbanen på mandag. I denne forbindelse forventes det også, at klubben bekræfter, at den argentinske stjerne har underskrevet en kontraktforlængelse med den catalanske klub.

Der har været et hav af rygter om Messis fremtid, men på det seneste har det været begrænset med skiverier om, at han forlader klubben. Dog har der været spekulationer om længden af hans nye kontrakt med Camp Nou-klubben.

Flere medier skriver dog, at det forventes, at han indgår en aftale med Barcelona om, at han kan skifte til MLS inden for et par år. Han har selv udtalt, at han har en drøm om at spille og bo i USA, hvorfor de fleste forventer, at det er en drøm, han har i sinde at udleve om nogle år.

LÆS OGSÅ: Mister endnu et talent: Tysk klub henter Barca-talent

Det vides endnu ikke, om Messi har i sinde at træne med holdet, før han har skrevet under på sin kontrakt. Det er ganske vist lovligt at deltage i træningen, selvom han ikke har kontrakt, men om han har lyst til dette, er en anden sag.