Arsenal-legenden Thierry Henry er en af dem, der nævnes som potentiel ny træner i den engelske klub Bournemouth. De er nemlig på jagt efter en ny træner, da de for to uger siden fyrede Jason Tindall.

LÆS OGSÅ: Agent tager Bale i forsvar: I må spørge Mourinho

Der er op til flere medier, herunder Sky Sports og Talksport, der skriver, at den tidligere Arsenal- og Barca-spiller er i dialog med klubben. Derfor kan det ende med, at det bliver den franske legende, der overtager det ledige trænersæde i Bournemouth.

Han står dog ikke uden job i øjeblikket, da den 43-årige træner er på kontrakt med MLS-klubben CF Montreal. Han har været manager i den amerikanske klub siden november 2019.

Inden han fik mulighed for at overtage trænersædet i CF Montreal, var han assistent for Belgiens landshold og manager i Monaco. Hertil har han også været tilknyttet til ungdomstræner i Arsenal, men det var dog tilbage i 2015, kort efter, at han indstillede sin karriere som fodboldspiller.

Nu er der dog flere medier, der mener, at han meget vel kan være på vej tilbage til England, for at tage over som træner i Championship-klubben Bournemouth. Skulle det ske, kan danske Philip Billing glæde sig over at få en sand legende som træner.

LÆS OGSÅ: Fire klubber er i spil: Så meget koster Mbappé

I skrivende stund er Bournemouth at finde på en sjetteplads i Championship, som er den næst bedste række i England.