Ed Woodward, Machester Uniteds viceformand, skulle ifølge talkSPORT, The Guardian samt The Athletic være godt på vej til at træde tilbage i klubben. Det sker som bekendt ikke længe efter, at man for 48 timer siden hørte om den bombe, der var blevet smidt.

LÆS OGSÅ: Solskjær er meget begejstret for United-profil: Han er blevet mere moden

Der hørte man nemlig om nyheden om, at blandt andet Manchester United, ville være med til at oprette en såkaldt “Super League”. Det ser dog tirsdag aften ud til, at dette projekt så småt er ved at falde til jorden igen, da man oplever at flere af de tolv klubber er ved at trække sig tilbage.

Manchester United skulle være blandt de ovennævnte klubber, som har planer om at trække sig tilbage. Det kommer især efter, at fodboldfans fra hele verden valgte at stå sammen og lade deres stemme blive hørt. Det gælder dog ikke kun fans, mens også nationale forbund har ytret deres utilfredshed med Super League.

The Guardian og The Athletic skriver dog ikke, hvornår man så kan regne med, at man vinker farvel til Ed Woodward i Manchester United. Det fremgår derimod hos talkSPORT og BBC, som begger erfarer, at Woodward kommer til at fortsætte hos De Røde Djævle året ud.

LÆS OGSÅ: Everton med opfordring til Premier League-klubber: Drop den uhyggelige arrogance

Han skulle herefter træde tilbage og trække sig fra klubben.