FC Barcelona forsøger desperat at reducere deres omkostninger. Det ændrer dog ikke på det faktum, at de fortsat udviser stor interesse i at skrive kontrakt med Lyon-kaptajn Memphis Depay.

LÆS OGSÅ: Miralem Pjanic: “Jeg vil være blandt de bedste”

Det forventes, at den catalanske storklub vil forsøge at skrive kontrakt med Memphis Depay igen i januar. Efter Ansu Fati er blevet skadet og skal opereres, kan klubben føle sig mere fast besluttet på at hente den franske angriber i Lyon.

Hint om fremtiden

Efter Lyon vandt over St Etienne søndag, smed Depay et hint om sin fremtid. Her blev han igen spurgt om, hvad hans fremtid har at byde på. Det er ikke første gang, at han får dette spørgsmål, og meget tyder på, at han er ved at være irriteret over at skulle svare på det.

Den 26-årige afviste at bekræfte eller afkræfte, hvorvidt han fortsat ville være at finde i Ligue 1, når sæsonen er oversået, da han her vil være tilgængelig for andre klubber på en fri transfer.

“I spørger mig meget om dette spørgsmål. Men jeg vil ikke give nogle løfter, jeg ikke er sikker på, at jeg kan holde. Jeg mener, at Lyon skal udnytte min tilstedeværelse nu. Og jeg skal drage fordel af at være her. Og det er det, jeg prøver at gøre hver dag. Du kan spørge dem omkring mig: jeg elsker at træne, og jeg prøver at være positiv hver dag,” har Memphis Depay sagt ifølge spanske Sport.

LÆS OGSÅ: Kun én Barcelona-spiller er startet inde i alle kampe

Ronald Koeman sagde under den sidste landsholdspause, at han håbede, at Barcelona ville hente Depay, men at det ville afhænge af klubbens økonomiske situation. Barca er dog nødt til først at sælge, før de kan købe, hvorfor det kan være et interessant transfervindue, vi går i møde.